Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
MAD VMA / Μισές συγγνώμες και προκλητικές αναρτήσεις μετά το άγριο ξύλο Snik και Light
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

MAD VMA / Μισές συγγνώμες και προκλητικές αναρτήσεις μετά το άγριο ξύλο Snik και Light

MAD VMA Snik Light
(Screenshot)

Τι ζούμε… Τα διαπιστευτήριά τους έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι τράπερ Snik και Light στη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022, παίζοντας ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των χιλιάδων θεατών – μεταξύ των οποίων οικογένειες με μικρά παιδιά – που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Αφού έχουν γίνει γνωστοί για τραγούδια που εξυμνούν τη βία και τα όπλα, που μιλούν για συμμορίες και προβάλλουν έναν απίστευτο σεξισμό απέναντι στις γυναίκες, οι δύο τράπερ είπαν να δείξουν ζωντανά και το πόσο «μάγκες» είναι – αν δεν ήταν όλο το σκηνικό στημένο για την προβολή τους – μετατρέποντας την εκδήλωση σε ρινγκ. Άλλωστε, πήγαν προετοιμασμένοι αφού σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στο κλειστό γήπεδο συνοδεία δεκάδων μπράβων ο καθένας.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη συμπλοκή, η οποία έγινε σε δύο δόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένα πρώτο επεισόδιο μεταξύ των δύο τράπερ που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή των βραβείων, ενώ λίγο αργότερα όπως φαίνεται από βίντεο που έχουν διαρρεύσει, έγινε και δεύτερο με τη σύρραξη να επεκτείνεται και την εκδήλωση να διακόπτεται για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, στα βίντεο φαίνεται η Έλενα Παπαρίζου, που επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή, να αποχωρεί τρέχοντας από το χώρο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ελαφρά. 

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτε ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» αναφέρει η ανακοίνωση του MAD TV.

Μισές συγγνώμες και προκλητικές αναρτήσεις

Στο μεταξύ, μετά το χάος που προκάλεσαν οι δύο τράπερ συνέχισαν τις προκλήσεις μέσω των social media. Ο μεν Light μέσα από το Instagram, ζητώντας μισή συγγνώμη και ισχυριζόμενος όμως ότι έφταιγαν οι διοργανωτές που τους έβαλαν να κάτσουν δίπλα-δίπλα ενώ ήταν γνωστή η κόντρα τους. Ο δε Snik, χωρίς ούτε καν αυτό, αλλά συνεχίζοντας να πουλάει «μούρη».

Light
https://www.youtube.com/watch?v=10MVMJWMoFc&t=1s

 

https://www.youtube.com/watch?v=7vRFG-hqhl0&t=1s

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL