Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.2°C16.9°C
4 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.0°C13.8°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
5 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 100%
Γέρακας / «Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ ιδιοκτήτη βενζινάδικου -Καταγγελίες από τον πατέρα του θύματος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γέρακας / «Γάζωσαν» με Καλάσνικοφ ιδιοκτήτη βενζινάδικου -Καταγγελίες από τον πατέρα του θύματος

Δολοφονία σε βενζινάδικο στον Γέρακα
(EUROKINISSI)

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν την εν ψυχρώ δολοφονία ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων στο Γέρακα το πρωί στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2014 και το 2015, με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην ομάδα πολύ γνωστού νονού της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 2018.

Το θύμα τότε κατηγορήθηκε για εκβιασμούς καταστηματαρχών αλλά δεν μπήκε στη φυλακή.

Κατά πληροφορίες, ο 38χρονος είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια τη διαχείριση των πρατηρίων καυσίμων που είχε ο πατέρας του στην περιοχή, ενώ φέρεται να είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε νυχτερινά μαγαζιά.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 38χρονου ξεσπάει με ανακοίνωσή του κατά «βρώμικων» αστυνομικών που «ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα». Ο ίδιος αποδίδει το γεγονός της δολοφονίας του γιου του στο ότι «δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του».

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η οικογένειά του έχει κάνει «συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο» που δεχόταν.

Το χρονικό της εν ψυχρώ δολοφονίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής 4 άνδρες έφθασαν στο σημείο της επίθεσης με ένα κλειστό βαν και «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη. Την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το βενζινάδικο και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα τον πλησίασε και τον «γάζωσαν» κυριολεκτικά με σφαίρες.

Μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες!

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με το βαν, το οποίο έκαψαν κοντά στην περιοχή της δολοφονίας, από όπου και αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL