Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
Κωνσταντίνος Ζούλας / Σε πανικό στη Βουλή – Κατηγόρησε την ΕΣΗΕΑ για σχέδιο κατά της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κωνσταντίνος Ζούλας / Σε πανικό στη Βουλή – Κατηγόρησε την ΕΣΗΕΑ για σχέδιο κατά της ΕΡΤ

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)

Με μένος κατά της ΕΣΗΕΑ, προσήλθε κατά την παρουσία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη και νυν πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο πρώην δημοσιογράφος επέκρινε την Ένωση για τη διαγραφή του, κάνοντας λόγο για εξυπηρέτηση σχεδίου που σκοπό έχει να πλήξει την ΕΡΤ.

Ο διαγραφείς δημοσιογράφος εμφανίστηκε και θιγμένος γιατί η Ένωση δεν τον ενημέρωσε, όπως ισχυρίζεται, για την διαγραφή του. «Δεν την έχω αυτή την απόφαση της ΕΣΗΕΑ. Ούτε γραπτά ούτε προφορικά. Δεν έχω ενημερωθεί γι αυτό. Πιθανώς να έχετε ενημερωθεί από την Αυγή όπως και εγώ αλλά αυτό κάτι δείχνει για το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων. Πολύ μεγάλο ατόπημα γιατί ανεφεσιβάλω την απόφαση δεν θα έπρεπε να έχει ανακοινωθεί η ποινή. Αυτές οι ενέργειες έχουν στόχο να πλήξουν το κύρος της ΕΡΤ» επέμεινε.

«Δεν το θεωρώ έγκλημα» είπε για τον ανταποκριτή της Μόσχας από την Κυψέλη, αντιτείνοντας πως ο κ. Πατσούκας δεν μετέδωσε καμία εσφαλμένη πληροφορία. Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, ότι χαρακτήρισε λάθος όχι το γεγονός ότι η ΕΡΤ έκλεισε επί Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά το πώς έκλεισε.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Ζούλας υποστήριξε πως το φιάσκο με τον δήθεν ανταποκριτική από την Μόσχα είναι «ήσσονος σημασίας» και χαρακτήρισε την παραπομπή του «φαιδρή» και με «σκοπιμότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL