Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΕΡΤ / Η αμηχανία των παρουσιαστών όταν καλεσμένος άφησε αιχμές κατά Μητσοτάκη (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / Η αμηχανία των παρουσιαστών όταν καλεσμένος άφησε αιχμές κατά Μητσοτάκη (βίντεο)

Εκπομπή στην ΕΡΤ
(SCREENSHOT/ERTFLIX.GR)

Σήμερα συμπληρώνονται 103 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων και η ΕΡΤ βρέθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη και στο μνημείο του Νίκου Καπετανίδη, όπου συνομίλησαν με μέλη του ομώνυμου συλλόγου. Ωστόσο, μία αναφορά από τους καλεσμένους προκάλεσε αμηχανία στους παρουσιαστές της εκπομπής, οι οποίοι έκλεισαν μάλλον βιαστικά τη σύνδεση.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φωτιάδης παίρνοντας τον λόγο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε στη γενοκτονία των Ποντίων στις ΗΠΑ.

«Θα ήθελα σήμερα να πω ότι από την πολύ όμορφη ομιλία του πρωθυπουργού μας στο Κογκρέσο της Αμερικής απουσιάζει μόνο το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων. Είναι ένα κενό που θα έπρεπε να καλύψει στην εισήγησή του. Περιμένουμε από την πολιτεία να κάνει το χρέος της» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Ωραία, ωραία, μάλιστα, μάλιστα, ευχαριστούμε πολύ, αντιληπτό» σημείωσε ο ένας παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Παπαχλιμίντζος, ενώ η συνάδελφός του Χριστίνα Βίδου σχολίασε «βήματα γίνονται κι εμείς είμαστε εδώ και δίνουμε άλλο βήμα για να μπορέσουμε αυτά τα ζητήματα να τα αναδεικνύουμε».

Από το 03.50 και μετά ο σχετικός διάλογος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL