Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Κυριάκος Μητσοτάκης / Με διακαναλική μεγαλοπρέπεια στις ΗΠΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυριάκος Μητσοτάκης / Με διακαναλική μεγαλοπρέπεια στις ΗΠΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΠΑ

Σε διακαναλική σύνδεση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές, στη συνάντησή του με το ζεύγος Μπάιντεν. Σε δικαναλική, σχεδόν, και χθες το απόγευμα, στην ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Η ΕΡΤ1 ήταν στις επάλξεις από νωρίς στην εκπομπή του Κουβαρά και όλοι οι σταθμοί συνδέθηκαν προχθές το βράδυ με τον Λευκό Οίκο και μετέδωσαν την είσοδο του πρωθυπουργού και στη συνέχεια τη συνάντηση του ζεύγους Μητοτάκη (και των δύο θυγατέρων του στο photo opportunity) με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του. Η σύνδεση δεν ξεπέρασε τα 25 λεπτά, από τις 10.25 το βράδυ έως τις 10.43. Τα κανάλια δεν έδειξαν όλα την ίδια ετοιμότητα. Η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ δεν έχασαν λεπτό, πολύ περισσότερο που, όταν έπεφτε το σήμα της ΕΡΤ, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ με δικά του μέσα έδινε μια τρεμάμενη εικόνα. Από κοντά και το Mega, που έλαβε τη μερίδα του λέοντος της τηλεθέασης -1.120.000 τηλεθεατές-, ο ΑΝΤ1 και το Open διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν την επίσκεψη. Ο Alpha καθυστέρησε περισσότερο απ’ όλους, ενώ το Star δεν διέκοψε καθόλου.

Την ίδια τακτική συνέχισε το Star και χθες το απόγευμα, καθώς μετέδωσε τον «Τροχό της τύχης». Καθώς η ομιλία έπεσε πάνω στα τηλεπαιχνίδια, και ο Alpha μετέδωσε κανονικά το «Deal», χωρίς διακοπή, αλλά και το Mega, μετά από ολιγόλεπτη σύνδεση, προχώρησε με τη Μαρία Μπεκατώρου στη μετάδοση του «The chase». Μεγάλο μέρος της ομιλίας μεταδόθηκε και από τα δελτία ειδήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL