Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Χίος / Τον σκότωσε γιατί θεώρησε ότι ενοχλεί την κοπέλα του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χίος / Τον σκότωσε γιατί θεώρησε ότι ενοχλεί την κοπέλα του

περιπολικό αστυνομία ΕΛΑΣ
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγρια δολοφονία στο χωριό Λιθί της Χίου τα ξημερώματα όπου ένας 25χρονος σκότωσε με μαχαίρι έναν 40χρονο, πατέρα δύο παιδιών.

Ο 25χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 40χρονο πατέρα δύο παιδιών, ομολόγησε την πράξη του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με το politischios.gr, στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του με την αστυνομία να ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανά να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη θεωρώντας ότι ενόχλησε την κοπέλα του.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με την κοπέλα του είχαν φθάσει πρόσφατα στο νησί για να δουλέψουν μαζί στο μαγαζί του πατριού του δράστη. Μάλιστα ο 25χρονος ερχόταν ανά διαστήματα στην Χίο για διακοπές και η οικογένειά του είχε αποφασίσει να ανοιχτεί και επιχειρηματικά στο νησί.

Το θύμα είχε πάει για ποτό στο συγκεκριμένο μπαρ κι ενώ είχε πιει, σύμφωνα με τους μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, άρχισε να παρενοχλεί την κοπέλα του δράστη την ώρα που σέρβιρε ποτά στους θαμώνες του μαγαζιού.

Τότε ξεκίνησε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια μεταξύ τους συμπλοκή με τον 25χρονο να παίρνει το μαχαίρι και να τραυματίζει θανάσιμα τον 40χρονο.

Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στην παραλία του χωριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL