Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Σκάνδαλο Novartis / Για εννέα ώρες κατέθετε ο Νίκος Μανιαδάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκάνδαλο Novartis / Για εννέα ώρες κατέθετε ο Νίκος Μανιαδάκης

Μανιαδάκης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για σχεδόν εννέα ώρες κατέθετε στον Άρειο Πάγο ενώπιον της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στο σκάνδαλο Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

Σύμφωνα με το documentonews.gr η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα του Κώστα Βαξεβάνη, να καλέσει τον Νίκο Μανιαδάκη για κατάθεση, ωστόσο εξακολουθεί να αρνείται την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μεταξύ του δημοσιογράφου και του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα.

https://www.youtube.com/watch?v=Wh1f0pHGUnE

Ο Νίκος Μανιαδάκης πέρασε τις πόρτες του Αρείου Πάγου περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης και αποχώρησε λίγα λεπτά πριν τις 19:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μεταδίδει η ίδια ιστοσελίδα η σημερινή κλήση του Μανιαδάκη, προέκυψε έπειτα από τις αποκαλύψεις του Κ. Βαξεβάνη, ότι ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας ήταν δημοσιογραφική πηγή του.

Ο εκδότης του Documento προσκόμισε στην Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του με τον Μανιαδάκη ο οποίος τον ενημέρωνε για συναντήσεις του με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με όσα έχει πει ο Μανιαδάκης στον Κ. Βαξεβάνη, και δημοσίευσε η εφημερίδα Documento, ο Γ. Στουρνάρας, φώναξε τον Ν. Μανιαδάκη στο γραφείο του και τον απείλησε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα, ερωτηματικά είχαν προκύψει αναφορικά με το πού βρίσκεται ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας στο σκάνδαλο Novartis, καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι βρισκόταν στο Άσκοτ της Αγγλίας, ενώ άλλα ότι παραμένει στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL