Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Κούγιας για Μονεμβασιά / Πήγε να τον εγκλωβίσει στο κρατητήριο ο 52χρονος που έσπειρε το θάνατο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κούγιας για Μονεμβασιά / Πήγε να τον εγκλωβίσει στο κρατητήριο ο 52χρονος που έσπειρε το θάνατο

Κούγιας
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Τις δικές του εκτιμήσεις για τον 52χρονο οδηγό που το Σάββατο έσπειρε τον θάνατο στη Μονεμβασιά, παρασύροντας με το όχημά του και σκοτώνοντας δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανάκι, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, ο ίδιος ο 52χρονος τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, όταν ο ποινικολόγος τον επισκέφθηκε στο Α.Τ. Σκάλας Λακωνίας όπου κρατείτο, στάθηκε αδύνατο να επικοινωνήσει μαζί του.

«Έκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του. Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο» ανέφερε ο Αλ. Κούγιας. Πρόσθεσε δε ότι ο 52χρονος έλεγε συνέχεια ήταν «τώρα ήρθε η ώρα μηδέν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του.  Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος» ανέφερε ο Αλ. Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για ιστορικό ψυχώσεως.

«Δεν αντελήφθην έναν άνθρωπο να υποκρίνεται. Και αυτό δεν είναι άποψη δική μου, ήταν άποψη και των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούσαν επί ώρες να του πάρουν απολογία και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του» σημείωσε ακόμη.

«Δύο άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους», τόνισε ο ποινικολόγος.

Τέλος, ο Αλ. Κούγιας εκτίμησε ότι ο 52χρονος οδηγός θα οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και από εκεί θα κριθεί αν μπορεί να απολογηθεί. Στην περίπτωση που κριθεί ότι δεν μπορεί να απολογηθεί, όπως είπε, αναστέλλεται η ποινική διαδικασία μέχρις ότου να κριθεί ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL