Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.4°C25.7°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C22.1°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
24.0°C26.5°C
1 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.2°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C20.9°C
4 BF 49%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι της - Έδιωξαν τους δημοσιογράφους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι της - Έδιωξαν τους δημοσιογράφους

Το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
(INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

Έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα πραγματοποιούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από παραγγελία του ανακριτή Αθηνών.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σπίτι βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα όπου και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι γίνεται έρευνα, ενώ κάποια αντικείμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ζήτησαν από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να απομακρυνθούν.

Το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
(INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

Της πήραμε κατάθεση και διέψευσε ότι ξυλοκοπήθηκε λέει η ΕΛΑΣ

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία της μητέρας και της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς έκαναν λόγο για ξυλοδαρμό της κατηγορούμενης από αστυνομικούς. Από την πλευρά της η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση και υποστηρίζει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε κατάθεση, διαψεύδοντας τις καταγγελίες. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι η κατηγορούμενη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της» σημειώνει η ΕΛΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL