Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
26.0°C29.8°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.2°C27.5°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
27.0°C33.2°C
2 BF 46%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.9°C27.7°C
3 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
27 °C
26.7°C26.7°C
3 BF 52%
Πάτρα / «Δώστε την στον λαό» - Όχλος πολιορκούσε μέχρι τα ξημερώματα το σπίτι της Πισπιρίγκου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / «Δώστε την στον λαό» - Όχλος πολιορκούσε μέχρι τα ξημερώματα το σπίτι της Πισπιρίγκου

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΚΟΣΜΟΣ
photo INTIME

Εκδηλώσεις μίσους και ακραίας επιθετικότητας που σοκάρουν και προκαλούν μόνο ντροπή εκτυλίχθηκαν μέχρι τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιριγκου στην Πάτρα που βρίσκεται, πλέον, υπό συνεχή αστυνομική προστασία.

Εξαγριωμένο πλήθος, απαιτούσε εδώ και τώρα αίμα και εκδήλωσε μια πρωτοφανή έκρηξη οργής με αποτέλεσμα να απειλεί με λιντσάρισμα τη μητέρα και της αδερφή της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο όχλος πολιορκούσε το σπίτι της οικογένειας της κατηγορουμένης από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης και μέχρι τα ξημερώματα με αποτέλεσμα η αδερφή και η μητέρα της κατηγορουμένης για παιδοκτονία να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας.

Οι εκδηλώσεις του όχλου θύμιζαν μεσαίωνα με κραυγές «κρεμάστε την» και «δώστε την στον λαό» ενώ έγραψαν και το σύνθημα «θάνατος στους παιδοκτόνους» στο παράθυρο του σπιτιού της οικογένειας.

Κόσμος στην Πάτρα
(INTIME NEWS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι πρωτοφανείς εκδηλώσεις μίσους και επιθετικότητας γειτόνων αλλά και άλλων κατοίκων της Πάτρας που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας της 33χρονης κατηγορουμένης, προκάλεσαν ευτυχώς και αντιδράσεις από νοήμονες πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL