Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.5°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.3°C18.6°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.8°C16.6°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.8°C15.8°C
4 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 100%
Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ / Πέντε νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ / Πέντε νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ντραμς
πηγή Pixabay

Εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Πυξ Λαξ ο οποίος είχε καταδικαστεί Πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για αποπλάνηση ανηλίκου. Σήμερα προέκυψε νέα εμπλοκή του συγκεκριμένου με τη Δικαιοσύνη, καθώς πέντε γυναίκες κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά που τον καταγγέλλουν για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες.

Η μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του ντράμερ θα εξεταστεί άμεσα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν ήταν ανήλικες, στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Οι πέντε γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 5 γυναίκες «δίνουν» ονόματα και περιγράφουν περιστατικά και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους. Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του» αναφέρει ο δικηγόρος τους Παναγιώτης Παπαϊωάνου.

Η αρχική καταγγελία για τον ντράμερ είχε γίνει το 2013 και ο 69χρονος ντράμερ το 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση, λόγω της αναβολής της δίκης στο Εφετείο, τα μέλη των Πυξ Λαξ ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν σχέση εδώ και χρόνια, με τον συγκεκριμένο μουσικό και σύμφωνα με τον Μπάμπη Στόκα τάσσονται με τα θύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL