Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
Βιασμός 24χρονης / Η Γεωργία απαντά και αποκαλύπτει – Οι παραλείψεις της αστυνομίας (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Η Γεωργία απαντά και αποκαλύπτει – Οι παραλείψεις της αστυνομίας (βίντεο)

24χρονη Γεωργία βιασμός
(EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Η Γεωργία, η 24χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι την παραμονή της πρωτοχρονιάς, απαντά σε όλους εκείνους που μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έσπευσαν περιχαρείς να της επιτεθούν με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 24χρονη αποκαλύπτει τα λάθη και της παραλείψεις της αστυνομίας καθώς επισημαίνει ότι δεν της έδωσαν ούτε ουροσυλλέκτη με αποτέλεσμα η κοπέλα να βγει στο δρόμο και να ψάχνει εφημερεύον φαρμακείο.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή “δώσε τα ούρα”».

Παράλληλα αποκαλύπτει τι έγινε από τη στιγμή που πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό: «εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι “κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο”» ανέφερε στις δηλώσεις της.


Την ίδια ώρα  τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας, Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», επεσήμανε  ότι το χάπι του βιασμού δεν μπορεί να ανιχνευθεί στα ούρα μετά από 12 ώρες ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι δεν ελήφθη από τη Γεωργία δείγμα αίματος.
Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονος καταλογίζει σοβαρά λάθη τόσο στον χρόνο λήψης των δειγμάτων, όσο και στη διαχείριση των δειγμάτων που μπορούν να επηρεάσουν ακόμη και τα αποτελέσματα.

Η αστυνομία από τη μεριά της με ανακοίνωση υποστηρίζει ότι ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.Οι ουροσυλλέκτες διατηρήθηκαν σε ψυγείο, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, μέχρι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, που παραδόθηκαν στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Α.Π.Θ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL