Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.4°C28.5°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.3°C27.3°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
23.2°C30.9°C
1 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.8°C23.0°C
3 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C26.3°C
3 BF 47%
Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Χιόνι
EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Οι πυκνές χιονοπτώσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικές έχουν δημιουργήσει εικόνα παράλυσης σε πολλούς δρόμους ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ γίνεται έκκληση της τροχαίας για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σε πολλούς δρόμους έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τον κρατικό μηχανισμό να είναι απών, παρά το ότι η κακοκαιρία ήταν αναμενόμενη. Οι πτώσεις δέντρων από το βάρος του χιονιού ήρθαν να δυσχεράνουν ακόμη παραπάνω την κυκλοφορία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιστράτευσε ακόμη και τον στρατό για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό από το μεσημέρι της Δευτέρας. Κλειστή η Λεωφόρος Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού με εγκλωβισμένους οδηγούς. Κλειστή και η Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην Μεσογείων από Χολαργό προς Αθήνα και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας. Κλειστή παραμένει η Κατεχάκη στα δύο ρεύματα. Με προβλήματα η κυκλοφορία στην Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος του Χαλανδρίου, στην Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα, στην Βασ. Κωνσταντίνου στην κάθοδο, στην Λ. Βεϊκου, στην Σπύρου Λούη, και στη Λ. Μαραθώνος. Η περιφερειακή Καρέα, η περιφερειακή Υμηττού και η Αττική Οδός παραμένουν κλειστές.

Δείτε αναλυτικά πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (τελευταία ενημέρωση από την ΕΛΑΣ στις 20.30)

Google Maps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL