Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Βιασμός 24χρονης / Στον εισαγγελέα στοιχεία για κύκλωμα – «Ψάρευαν» μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Στον εισαγγελέα στοιχεία για κύκλωμα – «Ψάρευαν» μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών

Νίκος Διαλυνάς
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Επώνυμη καταγγελία γυναίκας, που αναφέρεται σε κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο «ψαρεύει» νεαρά κορίτσια - ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών - και τα διοχετεύει σε πάρτι, προσκόμισε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη, ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενος τα στοιχεία της καταγγέλλουσας που περιήλθαν σε γνώση του - μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- ο ποινικολόγος έκανε λόγο για «κύκλωμα» που απαρτίζεται από «τρεις ομάδες». «Δρα στη Θεσσαλονίκη, κι όχι μόνο» και «ο φερόμενος ως αρχηγός της μίας εξ αυτών (των ομάδων) είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδιών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργάνωνε κατά μεγάλο βαθμό εκδρομές ανήλικων μαθητριών και μαθητών, κυρίως από ιδιωτικά σχολεία, και μέσω αυτών των εκδρομών γινόταν - και εξ αυτού του λόγου- αλίευση κοριτσιών» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά την καταγγέλλουσα, που του προσκόμισε τα στοιχεία για το φερόμενο κύκλωμα, ο ποινικολόγος είπε ότι «γνωρίζει από μέσα τα πράγματα, όπως επίσης γνωρίζει κι άλλες γυναίκες [...] που έχουν βιαστεί και ταλαιπωρήθηκαν με άλλους τρόπους». Συμπλήρωσε δε, ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καταγγελίας κατατέθηκε ήδη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ αντίγραφό της θα αποσταλεί και στην Κυπριακή Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας ξεκίνησε μετά τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ύστερα από πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL