Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Βιασμός 24χρονης / Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της Γεωργίας - «Πας να τα βάλεις με billionaires;»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Απειλές καταγγέλλει ο εργοδότης της Γεωργίας - «Πας να τα βάλεις με billionaires;»

24χρονη Γεωργία βιασμός
(EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Συνεχίζεται το μπαράζ των σοκαριστικών αποκαλύψεων στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 24χρονη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Απειλές κατήγγειλε πως δέχεται ο εργοδότης της Γεωργίας, ο οποίος μαζί με έναν φίλο του ήταν αυτός που συνάντησε πρώτος τη νεαρή γυναίκα την Πρωτοχρονιά και τη βοήθησε να φύγει από το ξενοδοχείο.

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε “τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές” τόνισε χαρακτηριστικά ο εργοδότης, σύμφωνα με το thesstoday.gr. 

Όπως γράφει το ίδιο μέσο, ο ίδιος ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό, μεταξύ άλλων στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας. Παράλληλα, περιέγραψε την τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρήκε την κοπέλα όταν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για τον εφιάλτη που πέρασε στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το grtimes.gr, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης στην 5η τακτική ανακρίτρια. 

«Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την Γεωργία περίπου ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας.

Σήμερα, το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, που την είχε συνοδεύσει στο πάρτι στο ξενοδοχείο, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL