Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Μένιος Φουρθιώτης / Όταν αποθέωνε τον Γεραπετρίτη – «Κατέκτησε την κορυφή της πολιτικής»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Όταν αποθέωνε τον Γεραπετρίτη – «Κατέκτησε την κορυφή της πολιτικής»

Εκπομπή του Φουρθιώτη για τον Γεραπετρίτη
(SCREENSHOT/YOUTUBE.COM)

Έκθετος βρίσκεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς αποκαλύπτονται οι σχέσεις που είχε με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη παρά την απέλπιδα προσπάθεια του υπουργού να κάνει το άσπρο – μαύρο. Ο υπουργός Επικρατείας με δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι η μοναδική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν όταν εκείνος υποστήριζε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Ωστόσο ο τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε μία μεταξύ τους επικοινωνία στις 28 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από την εικόνα που δημοσιοποίησε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης απαντά στο βίντεο – αγιογραφία που του είχε κάνει ο υπόδικος παρουσιαστής. «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστός και αγαπητός» φέρεται να απαντούσε ο υπουργός Επικρατείας. Μάλιστα η απάντηση έγινε σε χρόνο αστραπή, μέσα σε μόλις 12 λεπτά.

SMS Φουρθιώτη - Γεραπετρίτη

Τι έλεγε όμως το «ρεπορτάζ« του Φουρθιώτη που έκανε τον Γιώργο Γεραπετρίτη να απαντήσει με έναν τόσο εγκάρδιο τρόπο; Ο τίτλος της αγιογραφίας ήταν χαρακτηριστικός. «Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου που κατέκτησε την κορυφή». Πρόκειται για ένα σχεδόν τρίλεπτο βίντεο, το οποίο πλέκει το εγκώμιο του υπουργού:

https://youtu.be/AtY0oUfrmqE

Τι ισχυρίστηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο υπουργός Επικρατείας απαντώντας στην πρώτη ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε γνωρίζει τον τηλεπαρουσιαστή και ότι απάντησε «σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL