Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Βιασμός 24χρονης / Σημαντικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα - Τι αλλάζει αν βρεθεί κι άλλο DNA
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Σημαντικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα - Τι αλλάζει αν βρεθεί κι άλλο DNA

24XΡΟΝΗ ΒΙΑΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Τα συμπεράσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που βρίσκονται ήδη στα χέρια της Ανακρίτριας, αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της υπόθεσης της καταγγελίας βιασμού σε πάρτι την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο των αποτελεσμάτων θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του παζλ της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας την Πρωτοχρονιά σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ολοκληρώθηκε και η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου, στα πλαίσια των ερευνών.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, κάνει λόγο για γενετικό υλικό ενός άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Όπως είναι γνωστό, ο 27χρονος Β. Λ. έχει παραδεχτεί ότι είχε ερωτική επαφή με την Γεωργία, υποστηρίζοντας ότι έγινε συναινετικά, ενώ η τελευταία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η παρουσία γενετικού υλικού και άλλου άνδρα αναμένεται να κατευθύνει, στο εξής, την πορεία των ερευνών, καθώς οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα, των τεσσάρων νεαρών της «παρέας της Αθήνας», προκειμένου να διερευνήσουν αν υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες ή μηνύματα που να συνθέτουν το σκηνικό των όσων έλαβαν χώρα έλαβαν χώρα στη διάρκεια του πάρτι.

Απαντήσεις, θα υπάρξουν, ακόμη και στο ενδεχόμενο απώλειας των σχετικών στοιχείων από τις ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ μπορούν να τα ανασύρουν και να φωτίσουν τα ακριβή γεγονότα.

Εντός της εβδομάδας εξάλλου αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από τη Βέρνη της Ελβετίας, προκειμένου να διερευνηθεί συνολικά αν στην 24χρονη κοπέλα είχε χορηγηθεί ναρκωτική ή άλλη ουσία, όπως για παράδειγμα το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL