Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.7°C25.2°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C23.0°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C21.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
22 °C
21.5°C23.8°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.1°C23.5°C
0 BF 60%
Πατέρας Τοπαλούδη / Και στην Ελένη είχαν δώσει χάπι βιασμού - Υπάρχει κύκλωμα με παρακλάδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατέρας Τοπαλούδη / Και στην Ελένη είχαν δώσει χάπι βιασμού - Υπάρχει κύκλωμα με παρακλάδια

Εικόνα με την Ελένη Τοπαλούδη
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Στη συγκλονιστική υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη έπειτα από τρία χρόνια από τη γυναικοκτονία της στη Ρόδο, επανήλθε ο πατέρας της Ελένης, με αφορμή την 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, αποκάλυψε ότι και στην Ελένη είχαν δώσει «καλόπαιδα» χάπια βιασμού, σημειώνοντας ότι υπάρχει σχετική καταγγελία. Ο ίδιος αφήνει αιχμές για «κύκλωμα που έχει παρακλάδια παντού».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Γιάννης Τοπαλούδης τόνισε πως «η 24χρονη κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε και θάρρος και το κατήγγειλε. Και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” τα οποία έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Είναι γνωστοί και αυτοί οι δύο αστυνομικοί που είχε πάει, βρίσκοντας το κουράγιο μετά από μια εβδομάδα να πάει και να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας, γιατί δυστυχώς τα κορίτσια σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Κι αυτό γίνεται γιατί τους προσφέρουμε απλόχερη αγάπη και ζεστασιά. Δυστυχώς, ούτε οι δύο αστυνομικοί τότε βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει;» διερωτήθηκε με νόημα ο Γ. Τοπαλούδης.

«Υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Την άφησαν έρμαιο σε αυτά κυκλώματα. Αυτό το ροζ κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις», είπε ακόμα ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως βγάζει κάποια συμπεράσματα βάσει της καταγωγής των κατηγορουμένων στην υπόθεση της κόρης του, έναντι αυτής των τριών στη νέα υπόθεση. «Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα», είπε ακόμα ο Γ. Τοπαλούδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL