Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Παύλος Πολάκης / Δικαιώθηκε και από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Ισχύουν αυτά που λέει»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παύλος Πολάκης / Δικαιώθηκε και από δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Ισχύουν αυτά που λέει»

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ
(SCREENSHOT/SKAITV.GR)

Πλήρως αβάσιμο αποδεικνύεται για άλλη μία φορά το αφήγημα της ΝΔ για τον «απείθαρχο Πολάκη», με αφορμή το περιστατικό του προστίμου κατά εργαζομένου σε εστιατόριο που κατέβασε τη μάσκα του για να φάει.

Μετά τον αυτόπτη μάρτυρα και δημοσιογράφο στο zoogla.gr, Μιχάλη Παπανίδη, υπέρ του όσων υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κόντρα στα περί απειλών του Παύλου Πολάκη στους αστυνομικούς, εκτός τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, την κυβερνητική προβοκάτσια διαψεύδει και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας ότι ο εργαζόμενος κατέβασε τη μάσκα του μακριά από πελάτες για να φάει μία μπουκιά φαγητό.

Όπως τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, «τελικά το μόνο που μένει είναι η λάσπη των υπογείων της ΝΔ και η πολιτική εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα επί δικαίων και αδίκων στην εστίαση».

https://www.facebook.com/AlexandrosNikolaidisTaekwondo/posts/489259405905697?__cft__[0]=AZWRt2g_Ax1C_0ab4OdqJPU51Ds0MZFeyfMEJv-C55FEDD1BRl4f6gKIxRa0ArdH6GAK_iIB2gN2NxxHewtL_50FqOH6-sR4OGnswdkCggmc6hPicPPCljSVdk8l9vtILKSNus9EikoLshYFB9W7HEASedfVW7PlGPdzcBIakRYABw&__tn__=%2CO%2CP-R

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Μιχάλης Παπανίδης, επιβεβαίωσε πλήρως τα λεγόμενα του Π. Πολάκη , σημειώνοντας ότι «δυστυχώς για όσους διακινούν οτιδήποτε άλλο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Έσπασε ο διάβολος το ποδάρι του και ήμουν παρών στο συμβάν, χωρίς βεβαίως να είμαι συνδαιτημόνας του κ. Πολάκη». Στη συνέχεια ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Καθαρές κουβέντες!!!! Δεν φταίει πάντα ο Πολακης. Αν δεν τύχαινε να ήμουν εκεί θα τον έβγαζαν πάλι τρελό».

Ανακοίνωση για το περιστατικό, εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένα μπαράζ ανακοινώσεων, με επιλεκτική διαρροή για το συμβάν μόνο του αφηγήματος της αστυνομίας, κόντρα στις δημόσιες δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει εάν πράγματι υπάρχει εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξάρτητα από το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, εάν έχουν πρόσβαση οι βουλευτές του της ΝΔ σε υπηρεσιακά έγγραφα της ΕΛΑΣ.

«Την προβοκάτσια πολλοί εζήλεψαν, το παρακράτος ουδείς», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL