Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Παίδων Πεντέλης / Βγήκε εκτός εφημεριών παρά τις δεσμεύσεις Γκάγκα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παίδων Πεντέλης / Βγήκε εκτός εφημεριών παρά τις δεσμεύσεις Γκάγκα

ΓΚΑΓΚΑ

Στάχτη στα μάτια του υγειονομικού προσωπικού, των φορέων και κατοίκων της περιοχής, ήταν η επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας στο Παίδων Πεντέλης και οι διαβεβαιώσεις της ότι το παιδιατρικό νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Αν και η η Μίνα Γκάγκα ανακοίνωσε ότι το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί πλήρως και να δέχεται τακτικά περιστατικά, για νοσηλείες, χειρουργεία και τακτικά ιατρεία, οι εργαζόμενοι, όπως καταγγέλλουν στο avgi.gr, διαπίστωσαν ότι το Παίδων Πεντέλης, ήδη, από τη Δευτέρα έχει βγει εκτός εφημεριών.

Το σύστημα δεν δείχνει, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, ότι το νοσοκομείο εφημερεύει ενώ σε επικοινωνία που είχαν με το ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν ότι τους έλεγαν μισόλογα.

Το σίγουρο είναι ότι οι γονείς που θέλουν να επισκεφθούν το νοσοκομείο, βλέπουν από το σύστημα ότι το Παίδων Πεντέλης δεν εφημερεύει.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη συνέλευση για να δρομολογήσουν τα επόμενα βήματά τους προκειμένου το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης να μείνει ανοικτό για τους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο της κυβέρνησης να μετατραπεί αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο έχει προκαλέσει την οργή των δημάρχων και των κατοίκων όλων των περιοχών που εξυπηρετεί.

Πριν βγει από το σύστημα εφημεριών, το Παίδων Πεντέλης εφημέρευε κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και κάθε δεύτερη Κυριακή επί 24ωρο και καθημερινά μέχρι το μεσημέρι, εξυπηρετώντας παιδιατρικά περιστατικά από τη βορειοανατολική Αττική, τη Λαυρεωτική ακόμα και την Εύβοια.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL