Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.2°C19.1°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.2°C17.8°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.5°C17.5°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.4°C16.8°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
10.9°C15.2°C
0 BF 76%
Σχολεία / Το email που καταδεικνύει προχειρότητα και εγκληματική αμέλεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σχολεία / Το email που καταδεικνύει προχειρότητα και εγκληματική αμέλεια

σχολεία - self test
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τα σχολεία άνοιξαν, αλλά χωρίς self test, γράφει χαρακτηριστικά γονέας περιγράφοντας ότι όλη η οργάνωση για το άνοιγμά τους στέφθηκε «από προχειρότητα, στην χειρότερη από εγκληματική αμέλεια».

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, γονέας καταγράφει το μέιλ που έλαβαν οι γονείς μία μέρα πριν πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και με τι βρίσκονται αντιμέτωποι οι εκπαιδευτικοί, όχι μόνο τώρα που η Όμικρον υπερμεταδίδεται, αλλά από την αρχή του σχολικού έτους.

Ακόμη και ο «συντηρητικός» Διευθυντής εμφανίζεται στο mail προς τους γονείς απηυδισμένος, με την οργάνωση και ζητά την κατανόηση των γονιών ώστε να διατηρηθεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

«Σας πληροφορούμε ότι στο Σχολείο μας δεν υπάρχει απόθεμα self test ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τα δεκαπέντε self test που μας είχε προμηθεύσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς τον Σεπτέμβριο είχαν προ πολλού εξαντληθεί.

Άλλωστε, από τα τέλη Νοεμβρίου δεν υπήρχαν διαθέσιμα self test στη πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και δεν μας χορηγούνταν όταν δηλώναμε τα ανάλογα κρούσματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης κάθε Σχολείο θα δικαιούται να προμηθευτεί από αύριο το πρωί (δηλαδή σήμερα το πρωί), μετά τις 07:30 πμ είκοσι πέντε self test κατ' ανώτερο αριθμό για την αυριανή ημέρα και για αυτούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τα προμηθευτούν.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό αυτά τα self test θα φτάσουν στα σχολεία μετά τις 09:00 πμ το συντομότερο» τονίζει ο γονέας.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω σημειώνει με νόημα ότι «στην ουσία η όλη διαχείριση - αντιμετώπιση της πανδημίας είναι για γέλια και-κυρίως- για κλάματα. Και νομίζω μπορείτε να φανταστείτε ποιοι είναι αυτοί που κλαίνε στις περιπτώσεις αυτές...»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL