Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Εκλογές ΚΙΝΑΛ / Κινητοποίηση από τα κανάλια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκλογές ΚΙΝΑΛ / Κινητοποίηση από τα κανάλια

ΕΡΤ
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, από τη συχνότητα της ΕΡΤ, θα παρουσιάσει και θα συντονίσει
η Σταυρούλα Χριστοφιλέα στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής

Επί ποδός θα είναι τα κανάλια την Κυριακή, προκειμένου να καλύψουν την εκλογή αρχηγού στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., στην πρώτη αναμέτρηση, που θα αναδείξει τους δύο πρώτους σε προτίμηση.

Η ΕΡΤ από το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται σε επαφή με τα εκλογικά κέντρα και με τα επιτελεία των υποψηφίων και με ζωντανές συνδέσεις θα αποτυπώνει την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. Στα προγραμματισμένα δελτία ειδήσεων, αλλά και με έκτακτα δελτία θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα: τα παρασκήνια, οι πληροφορίες, το κλίμα, καθώς και η ροή των αποτελεσμάτων.

Στις 11.30 το βράδυ η Σταυρούλα Χριστοφιλέα θα παρουσιάσει και θα συντονίσει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από τα εκλογικά κέντρα στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα. Πολιτικοί, επιστήμονες, εκλογικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι καταθέτουν τις απόψεις τους, αποτιμούν τα αποτελέσματα της κάλπης και αναλύουν την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και συνολικότερα τις συνέπειες που θα έχουν οι εκλογές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Αντίστοιχες εκπομπές ετοιμάζουν και τα ιδιωτικά κανάλια:

* Το Mega με έκτακτη εκπομπή την Κυριακή το βράδυ στις 11.50, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη, θα μεταδώσει εκτενή ρεπορτάζ από τα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη, τα εκλογικά κέντρα στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και τα επιτελεία των υποψηφίων, δίνοντας την εικόνα της αναμέτρησης.

* Το επιτελείο του ΣΚΑΪ ετοιμάζει τη δική του παρουσίαση με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, την οποία θα συντονίσει η Σία Κοσιώνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL