Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Πάτρα / Σοβαρή καταγγελία κακοποίησης γυναίκας από αντιδήμαρχο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα / Σοβαρή καταγγελία κακοποίησης γυναίκας από αντιδήμαρχο

Γυναίκα κρατά το κεφάλι της
Φωτογραφία αρχείου (PEXELS.COM)

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που αφορά στον αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων, ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να εξύβρισε σε προαύλιο χώρο υπηρεσίας του Δήμου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ thebest.gr, η καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία αφορά εν ενεργεία αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων ο οποίος φέρεται να χτύπησε γυναίκα ενώ αυτή βρισκόταν στον προαύλιο χώρο υπηρεσίας του Δήμου.

Η καταγγέλλουσα, ανέφρε στην αστυνομία ότι ο αντιδήμαρχος άρχισε να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στα σκαλοπάτια.

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων κατηγορείται ότι βγήκε και της επιτέθηκε για δεύτερη φορά εξαπολύοντας απίστευτες απειλές σε βάρος της. Τότε ήταν που η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία.

Για όλα αυτά τα απίστευτα που καταγγέλλονται, από την πλευρά του Δήμου της Πάτρας επικρατεί η απόλυτη σιωπή.

Η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο με αφορμή τα παραπάνω καλεί τον δήμαρχο Πατρέων χωρίς περιστροφές και άλλη καθυστέρηση να καταδικάσει το επεισόδιο έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες επί της Σολωμού και Ελ. Βενιζέλου, το Σάββατο 20/11.

Παράλληλα ζητεί να αποπεμφθεί ο αντιδήμαρχος που άσκησε βία και χειροδίκησε, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η παθούσα.

Η Ώρα Πατρών καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή Πελετίδη μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι του Δήμου δεν έχει συγκροτήσει την Επιτροπή Ισότητας, όπου θα έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην καταπολέμηση της βίας (σεμινάρια, εκπαίδευση κ.α).

Η Ώρα Πατρών που και το προηγούμενο διάστημα έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καλεί άμεσα τον Κ. Πελετίδη να συγκροτήσει και να λειτουργήσει επιτέλους την Επιτροπή Ισότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL