Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Κερατσίνι - Θάνατος 8χρονης / Την άφησαν επί 1 ώρα αβοήθητη- 2,5 ώρες έψαχναν το κουμπί για να ανοίξουν την πόρτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κερατσίνι - Θάνατος 8χρονης / Την άφησαν επί 1 ώρα αβοήθητη- 2,5 ώρες έψαχναν το κουμπί για να ανοίξουν την πόρτα

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 8ΧΡΟΝΗ

Το τι συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι όπου βρήκε φριχτό θάνατο ένα κοριτσάκι 8 ετών, είναι πραγματικά αδιανόητο.

Πέντε ημέρες μετά, η τρομακτική αλήθεια αποκαλύπτεται μέσα από βίντεο ντοκουμέντο το οποίο καταγράφει το τι συνέβη λεπτό προς λεπτό και καταδεικνύει ότι το κοριτσάκι έμεινε αβοήθητο επί ώρες.

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 17:31.

Στις 17:50, υπάλληλος περνάει μπροστά από την πόρτα όπου βρίσκεται η εγκλωβισμένη 8χρονη. Κοιτάει αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι το παιδάκι είναι εγκλωβισμένο στην βαριά μεταλλική πόρτα.

Στις 17:52, ο υπάλληλος ξαναπερνάει από το σημείο και φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι το κοριτσάκι είναι σφηνωμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και το τοιχίο και φαίνεται να παίρνει κάποιον τηλέφωνο από το κινητό του.

Στις 17:54 περνάει δεύτερο άτομο και ένα λεπτό αργότερα κάποιος ανοίγει τη συρόμενη πόρτα απεγκλωβίζοντας το σώμα του παιδιού.

Από τις 18:05 μέχρι και τις 18:11 άτομα εντός του εργοστασίου περνούν δίπλα από το σώμα του κοριτσιού χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στις 18:30 ένα φορτηγό μπαίνει στο εργοστάσιο από την ανοικτή πόρτα και ο οδηγός κλείνει ξανά τη μεταλλική πόρτα και εγκλωβίζει και πάλι το 8χρονο κοριτσάκι.

Ακόμα και τρεις περαστικοί που περνούν έξω από το εργοστάσιο, δεν αντιλαμβάνονται το κοριτσάκι που είναι σφηνωμένο μεταξύ του τοιχίου και της βαριάς μεταλλικής πόρτας.

Το πλέον αδιανόητο είναι ότι οι υπεύθυνοι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ANT, έκαναν 2,5 ώρες μέχρι να βρουν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η συρόμενη πόρτα για να απεγκλωβιστεί το 8χρονο κοριτσάκι.

Η οικογένεια της 8χρονης Ρομά θρηνεί και ζητά να δοθούν απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη και πώς έμεινε επί πολύ ώρα αβοήθητο το κοριτσάκι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, ζητά να μάθει πώς βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι, πως έφτασε στο εργοστάσιο και πόσες φορές έκλεισε η πόρτα. Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Γιάννης Μπαρκαγιάννης, είναι αδιανόητο να βρέθηκε εκεί μόνη της καθώς η απόσταση είναι μεγάλη κάπου δυο χιλιόμετρα, ενώ η γιαγιά υποστηρίζει ότι από το βίντεο φαίνεται το κοριτσάκι όταν μπήκε μέσα στο εργοστάσιο να κοιτάει συνεχώς έξω σαν κάποιος να το κυνηγούσε.

Ο παππούς του κοριτσιού που βρήκε φριχτό θάνατο οργισμένος καταγγέλλει ότι το κοριτσάκι το σκότωσε η αδιαφορία από μεριάς του εργοστασίου

Από την Ασφάλεια Κερατσινίου έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL