Με τρικάκια (φέιγ βολάν) και κόκκινη μπογιά στον μαντρότοιχο και την εξωτερική πόρτα του σπιτιού, ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι του Γιώργου Γεραπετρίτη.
Με ανακοίνωσή τους στο site του Ρουβίκωνα, χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Γεραπετρίτη «σκιώδη πρωθυπουργό», και «το πλυντήριο για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, όπως ορίζουν άλλωστε τα καθήκοντα του υπουργού Επικρατείας».
Παράλληλα αναφέρονται στις κατά καιρούς δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και εκ των στενών στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι λόγω της θέσης του ο Γιώργος Γεραπετρίτης «αναγκαστικά εκτίθεται στη δημόσια σφαίρα και τους τελευταίους μήνες έχει δείξει σε όλους το αποκρουστικό του πρόσωπο με σωρεία δηλώσεων».
Στην ανακοίνωση επικρίνουν τις τοποθετήσεις του για την πανδημία, όπως ότι «για τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορωνοϊού ευθύνεται η διενέργεια μεγάλου αριθμού τεστ και όχι η παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση, τη δήλωση ότι «αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερους θανάτους», τη θέση ότι δε βλέπει κανένα πρόβλημα στο να υπάρχει αναμονή 25-30 ώρες για μία κλίνη ΜΕΘ και την άποψη ότι οι ανεμβολίαστοι των σωμάτων ασφαλείας είναι αναντικατάστατοι σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.