Live τώρα    
Βόλος / Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ 20χρονος ντελιβεράς μετά από τροχαίο - Δεν βρίσκουν κρεβάτι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόλος / Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ 20χρονος ντελιβεράς μετά από τροχαίο - Δεν βρίσκουν κρεβάτι

Νοσοκομείο Βόλος
EUROKINISSI/ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ

Την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης φανερώνουν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες που έρχονται στο «φως».

Εκτός ΜΕΘ, βρίσκεται 20χρονος διανομέας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τετάρτης στο Βόλο. Επίσης εκτός ΜΕΘ βρίσκεται στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διασωληνωμένος με κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό είναι εξουθενωμένο και δε φτάνει για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν, αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός για 110 ασθενείς εφημερεύει τις τελευταίες μέρες στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλο ο νευροχειρουργός Ν. Χαυτούρας, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι σε άλλη ΜΕΘ ενώ διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ είναι με περιπλοκές λόγω covid ακόμη ένα άτομο. «Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζεται ΜΕΘ αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για covid είτε όχι. Η κατάσταση είναι ασφυκτική»,  τόνισε ο κ. Χαυτούρας.

Παράλληλα, πέντε ακόμη νεκροί από κορωνοϊό προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στον μακρύ απολογισμό θυμάτων από covid στο νοσοκομείο του Βόλου.

Είκοσι έξι ασθενείς μεταφέρθηκαν ήδη σε ιδιωτικές κλινικές και η επιχείρηση αποσυμφόρησης του νοσοκομείου θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους 12 θανάτους σε 3 ημέρες

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία του Βόλου μετά την τρομακτική διασπορά του κορονοϊού στο νοσοκομείο της πόλης, όπου στην αρχή μολύνθηκαν τέσσερις ασθενείς και στη συνέχεια δύο γιατροί, ενώ 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε μόλις 3 ημέρες.

Σημειώνεται πως οι ασθενείς που κατέληξαν είναι στην συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου Ντίνος Μηνδρινός, υποστήριξε ότι η «η αγωνία μας είναι αν μεγαλώνουν οι εισαγωγές που θα μπουν αυτοί οι άνθρωποι και τι θα απογίνουν. Εμείς κάναμε συνάντηση απευθείας με την υφυπουργό και είπαμε τα αιτήματά μας. Η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0