Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Εξάρχεια / Ιδού τα νέα κατορθώματα των ΜΑΤατζήδων – Όλα τα βίντεο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξάρχεια / Ιδού τα νέα κατορθώματα των ΜΑΤατζήδων – Όλα τα βίντεο

Εξάρχεια 2
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI)

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, οφείλει να τοποθετηθεί εάν τα έργα και ημέρες των ανδρών των ΜΑΤ το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια, γίνονται με την ανοχή ή ακόμα και με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Για μια ακόμα φορά, οι άνδρες των ΜΑΤ, αφηνιασμένοι προκάλεσαν το κοινό περί δικαίου αίσθημα και την κοινή λογική των πολιτών με απρόκλητες επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και καταστροφή ξένης περιουσίας.

Τα βίντεο με τον ΜΑΤατζή να σπάει κατάστημα

Ο άνδρας των ΜΑΤ σπάει με το γκλοπ του το τζάμι και την πόρτα του καταστήματος, τραυματίζοντας μια κοπέλα.

https://youtu.be/8k0X91aWYHA


Παρά τις φωνές των εργαζομένων και των πελατών δεν κάνει πίσω και απαντάει προκλητικά και με τσαμπουκά «ναι, είμαι τρελός».

Τα βίντεο που χτυπούν ακινητοποιημένους πολίτες

Κατά την πάγια τακτική τους, που φαίνεται πως αποτελεί και επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι άνδρες των ΜΑΤ μετά την επίθεση στους διαδηλωτές, χτυπούν με μένος ακόμα και εκείνος που έχουν ακινητοποιήσει.

H καταγγελία δικηγόρου ότι τον γρονθοκόπησαν

Ο δικηγόρος Βασίλης Αρχιμανδρίτης κατήγγελλε τον αναίτιο ξυλοδαρμό του από τα ΜΑΤ επειδή αντέδρασε στις βιαιότητές τους.

Όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο που κατέγραψε το φωτογραφικό πρακτορείο INTIME, ο δικηγόρος στέκεται όρθιος με τα χέρια πίσω και παρακολουθεί έναν άνδρα των ΜΑΤ που πατάει στο λαιμό έναν πεσμένο στο έδαφος διαδηλωτή

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΤ
ΙΝΤΙΜΕ

«Στέκομαι από πάνω του αμίλητος και όταν βλέπω να μην κουνιέται ο διαδηλωτής λέω στον ΜΑΤατζή “μήπως να μην του πατάτε το λαιμό μην έχουμε κανένα ”ατύχημα”. Αμέσως παίρνει το πόδι του».

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΤ
ΙΝΤΙΜΕ

Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, ένας άνδρας των ΜΑΤ τον πλησίασε και του είπε να απομακρυνθεί. «Αμέσως, χωρίς να προλάβω να πω τίποτα - δεν υπερβάλω - έρχεται ο επικεφαλής και μου ρίχνει μπουνιά στη μούρη! Τονίζω δεν είχα πει τίποτα!».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL