Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Εξάρχεια / Απίστευτη αστυνομική αγριότητα – Ξύλο σε περαστικούς και διαδηλωτές, έσπασαν κατάστημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξάρχεια / Απίστευτη αστυνομική αγριότητα – Ξύλο σε περαστικούς και διαδηλωτές, έσπασαν κατάστημα

ΜΑΤ
screenshot facebook/ngeorgiouphoto

Η αστυνομική βία και αυθαιρεσία αποτυπώνεται σε νέο βίντεο από τις σημερινές κινητοποιήσεις στα Εξάρχεια, ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA σε 14 άτομα που κατηγορούνται για παλαιότερη υπόθεση κατάληψης στο Πολυτεχνείο.

Σημειώνεται ότι οι έξι προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί στην οδό Σόλωνος μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σε βάρος των 6 σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της απόπειρας σωματικών βλαβών, απείθειας, αντίστασης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Στο νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας βλέπουμε τα ΜΑΤ να επιτίθενται δύο φορές απρόκλητα στους διαδηλωτές, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα άνδρας των ΜΑΤ να γρονθοκοπεί πεσμένο διαδηλωτή.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, τα ΜΑΤ προσπαθούν να μπουν σε ιδιωτική επιχείρηση και μάλιστα να σπάνε το τζάμι της πόρτας. Παράλληλα προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο το οποίο βρίσκεται πάνω στο μηχανάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του βίντεο καταγράφεται ο τραυματισμός κοπέλας η οποία έτυχε να περνά την ώρα της επίθεσης των δυνάμεων ασφαλείας στην πορεία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που είχε δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε ακινητοποιημένο διαδηλωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL