Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο / Ανακοίνωσε σεισμό που ουδέποτε έγινε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γεωδυναμικό Ινστιτούτο / Ανακοίνωσε σεισμό που ουδέποτε έγινε

Σεισμογράφος
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Ερωτηματικά στους κατοίκους της Νάξου προκάλεσε η ειδοποίηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου για σεισμό 5 ρίχτερ ανοιχτά του νησιού. Ο λόγος ήταν ότι δεν ταρακουνήθηκαν.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6 σήμερα το απόγευμα εμφανίστηκε η σχετική ειδοποίηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα αυτή εξαφανίστηκε.

Την εξήγησε έδωσε λίγο αργότερα ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας. Σύμφωνα με τον ίδιο επρόκειτο για λάθος που οφείλεται σε βλάβη, η οποία προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

«Έκτακτα σας ενημερώνω ότι δεν έγινε κανένας σεισμός πέντε Ρίχτερ στη Νάξο πριν λίγο όπως δημοσιεύτηκε από τα ΜΜΕ και τα blog. Έχουμε βλάβες λόγω των καιρικών συνθηκών στο αστεροσκοπείο Αθηνών και αυτό μας έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα αλλά η εικοσιτετράωρη υπηρεσία του Γεωδυναμικού είναι στη θέση της και ενημερώνει πάντα σωστά. Ανακοίνωση για πέντε Ρίχτερ δεν δώσαμε ποτέ», δήλωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL