Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
Κώστας Μπακογιάννης / Απέδωσε το κυκλοφοριακό στην οικονομική ανάπτυξη - Του αρέσει και το άγαλμα της Κάλλας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Μπακογιάννης / Απέδωσε το κυκλοφοριακό στην οικονομική ανάπτυξη - Του αρέσει και το άγαλμα της Κάλλας

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΓΑ
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κώστας Μπακογιάννης όχι μόνο δεν αναγνωρίζει κανένα πρόβλημα αλλά αντίθετα βλέπει σε όλα μια θετική και εκσυγχρονιστική πινελιά, σε πείσμα της ταλαιπωρίας των πολιτών.

Από το άγαλμα της Κάλλας, που έχει προκαλέσει δηκτικά σχόλια καθώς όπως λένε οι πολίτες δεν μοιάζει στην απόλυτη ντίβα της μουσικής, μέχρι τον μεγάλο περίπατο και το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» που προκαλούν εδώ και 1,5 χρόνο οι ζαρντινιέρες της ανάπλασης, όλα είναι καλώς καμωμένα για τον δήμαρχο Αθηναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο Mega και παρουσιάζοντας τα νέα έργα για την Πανεπιστημίου, το σχέδιο όπου φεύγουν οι φοίνικες και έρχονται τα πλατάνια, το σχέδιο που φεύγουν οι ζαρντινιέρες και έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, που να σημειωθεί είναι, ήδη, τα πιο πλατιά, τα πιο ευρύχωρα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης, ρωτήθηκε και για το κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Και βεβαίως, δεν είδε κανένα πρόβλημα με το «κόψιμο» των λωρίδων στην Πανεπιστημίου.

Αντίθετα είδε πίσω από το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» την οικονομική ανάπτυξη, τα δεκάδες χιλιάδες νέα οχήματα και την αποφυγή χρήσης των ΜΜΜ.

Αίσθηση προκάλεσε και η απάντηση για το εάν γίνονται αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα αφού πρόβαλε ως τέτοια την ανάπλαση του Λυκαβηττού και του Εθνικού Κήπου.

Η απάντηση, πάντως, που θα κάνει στράκες στα social media θα είναι εκείνη που έδωσε για το άγαλμα της Κάλλας.

ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΛΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ / EUROKINISSI)

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι οι πολίτες το σχολιάζουν αρνητικά γιατί το άγαλμα δεν μοιάζει στην Μαρία Κάλλας, ο Κώστας Μπακογιάννης άφησε ενεούς τους τηλεθεατές λέγοντας: «Δεν έχω δει κανένα άγαλμα που να θυμίζει πραγματικά τον άνθρωπο».

Και συνέχισε λέγοντας πως είναι ένα άγαλμα που τιμά το έργο της Κάλλας και σε κάποιους μπορεί να αρέσει σε κάποιους μπορεί να μην του αρέσει.

«Όλοι διαφορετικά ρούχα φοράμε, όλοι σε διαφορετικά σπίτια μένουμε» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζοντας μια ιδιότυπη αντίληψη για τις παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL