Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.0°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.0°C
3 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
24.4°C27.0°C
4 BF 37%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
20.7°C22.9°C
2 BF 43%
Κακοκαιρία «Αθηνά» / Έρχονται ισχυρές βροχοπτώσεις – Σήμα κινδύνου για Βόρεια Εύβοια και Πελοπόννησο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία «Αθηνά» / Έρχονται ισχυρές βροχοπτώσεις – Σήμα κινδύνου για Βόρεια Εύβοια και Πελοπόννησο

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑ
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ EUROKINISSI)

Η κακοκαιρία «Αθηνά» απειλεί και σήμερα πολλές περιοχές της χώρας αλλά και τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις, προειδοποιεί το meteo.

Για τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Πελοποννήσου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προβλέπεται ότι θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής.

Περισσότερο θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιουνίου, τα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. 

Αττική: βροχές και καταιγίδες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα. Τα φαινόμενα ενδέχεται παροδικά να είναι έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Παροδικά έντονα φαινόμενα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους, φαινόμενα που ενδέχεται να είναι παροδικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εξέλιξη της κακοκαιρίας και των μετεωρολογικών προβλέψεων εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL