Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.4°C18.7°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
15.0°C15.5°C
4 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.8°C
5 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.6°C16.2°C
2 BF 64%
Εργαζόμενοι efood / Στο δρόμο θα γιορτάσουν τη μεγάλη τους νίκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εργαζόμενοι efood / Στο δρόμο θα γιορτάσουν τη μεγάλη τους νίκη

Κούριερ
EUROKINISSI

Η απεργία της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου δεν αναστέλλεται όπως ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής και η απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως, παρά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν σήμερα οι διανομείς της Efood. Μάλιστα όπως σημειώνει το Συνδικάτο Επισιτισμού «η μαζικότητα της αυριανής 24ωρης απεργίας που οργανώνουμε οιεργαζόμενοι με τα σωματεία μας, θα διασφαλίσει ότι όσα ανακοίνωσε η εταιρεία θα γίνουν πράξη!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Συνδικάτα τονίζουν ότι «η απεργία μετά την πλήρη αναδίπλωση της εταιρείας και την αποδοχή των αιτημάτων των σωματείων για συμβάσεις αορίστου χρόνου και λήξη των αυθαίρετων αξιολογήσεων, σηματοδοτεί την απαρχή της επόμενης περιόδου».

«Από τον αγώνα δρόμου στο δρόμου του αγώνα. Δεν θα αλλάξουμε επάγγελμα, θα αλλάξουμε το επάγγελμα» αναφέρουν τα Συνδικάτα

Σημειώνεται ότι σήμερα η Online Delivery στην οποία ανήκει η ψηφιακή πλατφόρμα efood έκανε σήμερα πίσω και δέχθηκε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων μετά τις χθεσινές μαζικές κινητοποιήσεις και τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση της να μετατρέψει σε συνεργάτες τους εργαζόμενους της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL