Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Εικονικοί εμβολιασμοί / Σύλληψη επ' αυτοφώρω στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εικονικοί εμβολιασμοί / Σύλληψη επ' αυτοφώρω στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας

Εμβολιασμός
Eurokinissi

Μια νέα υπόθεση εικονικούς εμβολιασμούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη τριών γυναικών στο Κέντρου Υγείας της Λ. Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν την Τρίτη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας τρεις Ελληνίδες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Πρόκειται για μία 75χρονη πλαστική χειρουργό, αντιεμβολιάστρια, μαζί με μια συνταξιούχο διοικητική υπάλληλο οι οποίες επιχείρησαν να πάρουν πλαστά πιστοποιητικά από εικονικό εμβολιασμό, σε συνεννόηση με νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας, η οποία είχε την ευθύνη για την καταχώρηση των στοιχείων στο κύκλωμα.

Η γιατρός και η διοικητική υπάλληλος με τη συνδρομή της νοσηλεύτριας πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού.

Η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις των τριών έχουν καταγραφεί και σε βίντεο.

Από την έρευνα που ακολούθησε και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των τριών γυναικών σε υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL