Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Καρδίτσα / Εισαγγελική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καρδίτσα / Εισαγγελική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

πιστοποιητικό εμβολιασμού
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας, αφού όπως όλα δείχνουν η εισαγγελία στρέφεται σε βάρος όχι μόνον σε εκείνους που εξέδωσαν τα πιστοποιητικά αλλά και σε όσους τα χρησιμοποιούσαν.

Συγκεκριμένα, η παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών στην οποία υπάγεται η εισαγγελία της Καρδίτσας, η οποία ήδη έχει κινητοποιηθεί και παρέμβει, αναβαθμίζει την έρευνα και της προσδίδει νέα διάσταση, καθώς ο μεγάλος αριθμός των πιστοποιητικών που έχουν εκδοθεί και γεωγραφικό εύρος στο οποίο φέρεται να κινούνται οι πολίτες που τις χρησιμοποίησαν, εκτιμώνται από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών κ. Δασκαλόπουλο, ως ενδεικτικά μιας εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης.

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών που διερευνούν την υπόθεση ξεκινούν την αναζήτηση υπευθύνων για αδικήματα πολύ βαριά, όπως κακουργήματα που σχετίζονται με την εξάπλωση της νόσου covid-19 καθώς και άλλα – πάλι κακουργήματα – όπως η σύνταξη ψευδών βεβαιώσεων.

Η εισαγγελική έρευνα κινείται ήδη με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να αποκαλυφθεί τί ακριβώς συνέβη, ποιοι ευθύνονται και τί συνέπειες προκάλεσε η μαζική έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού για την πανδημία σε άτομα που δεν είχαν πραγματικά εμβολιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL