Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Φρίκη στην Ηλιούπολη / Προκλητικός ο αστυνομικός – Έριξε την ευθύνη στη 18χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρίκη στην Ηλιούπολη / Προκλητικός ο αστυνομικός – Έριξε την ευθύνη στη 18χρονη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ευθύνες στην 18χρονη που έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του επιρρίπτει στην απολογία του ο προφυλακισμένος αστυνομικός. Ο 39χρονος όχι μόνο αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά επιχειρεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό προφίλ για τον ίδιο, τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα και το κύκλωμα πορνείας.

Ο αστυνομικός προσπαθεί τώρα να πείσει ότι η 18χρονη που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη στην Ηλιούπολη, «εκδιδόταν με δική της θέληση» εδώ και δύο χρόνια, ότι ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε με τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα της ζητούσε να σταματήσει. Ο αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι η 18χρονη προχώρησε στις καταγγελίες εκδικητικά, επειδή εκείνος της είχε ζητήσει να σταματήσει να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες πορνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδέχεται, επίσης, ότι σε μια περίπτωση τη χτύπησε, την ημέρα κατά την οποία η 18χρονη απέδρασε από το σπίτι στο οποίο, όπως καταγγέλλει, ήταν αιχμάλωτη, εξαναγκαζόταν σε πορνεία και έπεφτε συνεχώς θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού. «Αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε “Τι έκανες; Θα δεις ρε μα..κα”» φέρεται να δηλώνει στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να παίρνει ναρκωτικά, την ώρα που η 18χρονη στην κατάθεσή της καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε χρήση.

Ο αστυνομικός στην απολογία παραδέχεται πως εκείνος ήταν που γνώρισε στην 18χρονη ορισμένους από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα, όμως, ισχυρίζεται πως η κοπέλα από μόνη της προέβη σε περαιτέρω συνεννοήσεις και πράξεις, χωρίς εκείνος να γνωρίζει.

Ενδεικτικά φέρεται να δηλώνει ότι εκείνος την έφερε σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας «Sirina», καθώς τον γνώριζε προσωπικά, αλλά πως δεν γνώριζε ότι σύναψε συμφωνία για να γυρίσει ταινία πορνό. Παράλληλα, αναφέρει ότι την έφερε σε επαφή και με έναν άλλον γνωστό επιχειρηματία.

Αιχμές φέρεται να αφήνει και κατά της μητέρας της 18χρονης, ισχυριζόμενος πως όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του, εκείνος πήρε τη μητέρα, η οποία πήγε στο σπίτι του και του αποκάλυψε πως γνώριζε για τα ναρκωτικά και ότι υποψιαζόταν πως εκδίδεται.

Αναφορικά, τέλος, με τα σοβαρά σημάδια ξυλοδαρμού που έφερε η 18χρονη, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι ένα βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί με σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Υποστήριξε, επίσης, πως τη ρώτησε και του απάντησε ότι πήγε σε ένα ραντεβού, όπου αντί για ένα άτομο, εμφανίστηκαν τρία, την βίασαν, της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL