Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.4°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.9°C20.3°C
3 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C20.4°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.4°C19.6°C
1 BF 42%
Πίνακας Πικάσο / Τον έριξε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Χρυσοχοΐδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πίνακας Πικάσο / Τον έριξε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Χρυσοχοΐδη

Πικάσο Γιάννης Αναστασάκος
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Στα «κάγκελα» είναι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας μετά την απίστευτη γκάφα και τον διεθνή διασυρμό της χώρας με τον πίνακα του Πικάσο, που έπεσε από τον πάγκο όπου είχε τοποθετηθεί πρόχειρα στην επικοινωνιακή φιέστα της κυβέρνησης για την ανεύρεσή του για να τοποθετηθεί ξανά στην ίδια θέση άγαρμπα και με γυμνά χέρια από κάποιον που θεωρήθηκε ότι ήταν αστυνομικός.

Όπως αποδεικνύεται, ο εντελώς άσχετος με τη διαχείριση τέτοιων ανεκτίμητων έργων τέχνης όχι μόνο δεν ήταν αστυνομικός αλλά είναι ο στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σύμβουλος επικοινωνίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Αναστασάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός ήταν, όπως αναφέρουν πληροφορίες, που είχε αναλάβει προσωπικά σε επικοινωνιακό επίπεδο την υπόθεση. Αυτός επέλεξε τον τρόπο της παρουσίασης, χωρίς να λάβει υπόψη του την ασφάλεια των πολύτιμων έργων, σαν να ήταν πίνακες από το Μοναστηράκι. Αυτός ήταν, που σαν μην έγινε τίποτα όταν έπεσε ο Πικάσο, τον έπιασε με γυμνά και ιδρωμένα χέρια και τον ξαναέβαλε στο ίδιο ακριβώς σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα γιατί στοχοποιήθηκαν και έγιναν αποδέκτες πλήθους αρνητικών σχολίων, ενώ όπως υποστηρίζουν μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ανεύρεση των δύο πινάκων από το ρέμα της Κερατέας μέχρι και την παράδοσή τους στους αρμόδιους συντηρητές της Εθνικής Πινακοθήκης, τους μεταχειρίστηκαν με εξαιρετική προσοχή, έχοντας άλλωστε εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις κατάσχεσης αρχαιολογικών και άλλων πολιτιστικών θησαυρών. 

Έντονη είναι η δυσαρέσκειά τους και για το γεγονός ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν διόρθωσε την «παρεξήγηση», αφήνοντάς τους  εκτεθειμένους και καλύπτοντας στην ουσία τον συνεργάτη του

Ο Γ. Αναστασάκος, δεξί χέρι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη ήταν στο παρελθόν διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δημοσκοπήσεων AGB και μέλος της Ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL