Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Γλυκά Νερά / Στον εισαγγελέα μετά την ομολογία ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Στον εισαγγελέα μετά την ομολογία ο πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν

montage ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΙΛΟΤΟΣ
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - INTIME NEWS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στον εισαγγελέα είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί το πρωί της Παρασκευής ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος την Πέμπτη μετά από μία πολύωρη κατάθεση τελικά ομολόγησε ότι ήταν ο ίδιος που δολοφήνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και συνελήφθη.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για την οποία θα κληθεί να δώσει πληροφορίες και εξηγήσεις. Θεωρείται ωστόσο αναμενόμενο η υπεράσπισή του να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον ογκώδη φάκελο, προκειμένου να απολογηθεί πιθανώς την επόμενη εβδομάδα.

O 32χρονος πιλότος, που ομολόγησε μετά από κατάθεση μαραθώνια ανάκριση, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

37 μέρες μετά η στυγερή δολοφονία που συνοδεύτηκε από τη σκηνοθεσία σκηνικού ληστείας, ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε ήταν το μωρό τους και για αυτό δεν ομολόγησε νωρίτερα, μετέδωσε το ΑΠΕ -ΜΠΕ.

«Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι ο δράστης είναι ο σύζυγός»

Την ελληνική version της υπόθεσης του αθλητή Πιστόριους, είπε ότι βλέπουμε στην Ελλάδα ο πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο Γ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι «οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ 'ψαγμένο'. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του«, είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο Γ. Καλλιακμάνης σχολίασε πως είναι είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο πιλότος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Μάλιστα ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής υπογράμμισε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;».

Οι ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. σε έκτακτη ενημέρωση την Πέμπτη αναφέρει: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1405595345636184067

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο 32χρονος απέδωσε τα όσα έκανε σε συχνές προστριβές που είχαν μεταξύ τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είχε συχνά ξεσπάσματα, ενώ τη νύχτα της δολοφονίας, ισχυρίστηκε ότι «τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Σε εκείνο το σημείο, φέρεται να ανέφερε ότι ο ίδιος έχασε τον έλεγχο και την σκότωσε πνίγοντάς τη με τα χέρια του. Σύμφωνα πηγές της αστυνομίας ο 32χρονος ομολόγησε ότι έδρασε μόνος του.

Ο 32χρονος, κατά την ανάκρισή του, φέρεται να είπε ότι είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα εξής:

  • Η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Την ίδια στιγμή το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL