Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Κακοκαιρία / Στο έλεος της αδιαφορίας δημοτικό στα Εξάρχεια - Μεγάλες καταστροφές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Στο έλεος της αδιαφορίας δημοτικό στα Εξάρχεια - Μεγάλες καταστροφές

sg36.blogspot

Τις ευθύνες του δήμου Αθηναίων για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολεία του Δήμου Αθηναίων αποκαλύπτουν φωτογραφίες με τις πλημμυρισμένες τάξεις του 36ου Δημοτικού σχολείου, στα Εξάρχεια.

Όπως σχολιάζει ο σύλλογος γονέων, «βρέχει στην Αθήνα, πλημμυρίζουν τα σχολεία. Χιονίζει στην Αθήνα, κλείνουν τα σχολεία. Έχει ζέστη στην Αθήνα, βράζουν τα σχολεία».

Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι με ευθύνη του Δήμου Αθηναίων, το σχολικό κτίριο έχει αφεθεί στην τύχη του, καθώς από τη σημερινή βροχή, «όλο το νερό έχει μπει σε τάξεις του τελευταίου ορόφου, σε κάποιες τάξεις του πρώτου ορόφου και σε χώρους του υπογείου».

sg36.blogspot

Ακόμη, ο Σύλλογος καταγγέλλει ότι παρά τα υπομνήματα και τις φωτογραφίες που έχει στείλει στους αρμόδιους φορείς αναφορικά με την κακή κατάσταση του κτιρίου, «η ταράτσα εδώ και χρόνια δεν έχει μόνωση, παρόλα αυτά ακούμε διαρκώς υποσχέσεις και δικαιολογίες για το πότε θα φτιαχτεί ένα σχολικό κτίριο ασυντήρητο 25 χρόνια. Τα κουφώματα μπάζουν από παντού».

sg36.blogspot

«Χρόνια τώρα πηγαίνουμε σε δημοτικά συμβούλια, σε διαμερισματικά συμβούλια, στη σχολική επιτροπή, αλλά....». σχολιάζουν οι ίδιοι επισημαίνοντας ότι από το νερό τις βροχής που πλημμύρισε το κτίριο καταστράφηκαν τα βιβλία που είχαν παραληφθεί για του χρόνου, καθώς επίσης και προσωπικά αντικείμενα των παιδιών.

«Πείτε μας πώς θα λειτουργήσει αυτό το σχολείο τη Δευτέρα, πείτε μας τη νέα δικαιολογία καθυστέρησης της εργολαβίας».

sg36.blogspot
sg36.blogspot

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL