Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Άλιμος / Πυροβολισμοί εναντίον διαμερίσματος πολυκατοικίας – Βρέθηκαν δύο κάλυκες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άλιμος / Πυροβολισμοί εναντίον διαμερίσματος πολυκατοικίας – Βρέθηκαν δύο κάλυκες

Άλιμος πυροβολισμοί
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Καθημερινά πλέον είναι τα περιστατικά εγκληματικότητας, που προκαλούν έντονη ανασφάλεια στους πολίτες. Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία γνωστού πυγμάχου στη Βάρη και δύο ημέρες μετά την εκτέλεση 40χρονου σε καφετέρια στα Σεπόλια, συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον Άλιμο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί επί της οδού Κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες από εννιάρι πιστόλι. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, άγνωστος πυροβόλησε από τον δρόμο, προς το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. «Έριξε προς συγκεκριμένο όροφο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα, ενώ έχει υποστεί φθορά, από τουλάχιστον μία βολίδα, ένα από τα διαμερίσματα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL