Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.4°C
2 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.6°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.6°C18.8°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.4°C
0 BF 100%
Θεσσαλονίκη / Συνελήφθη 56χρονος – Προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη μαθήτρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Συνελήφθη 56χρονος – Προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη μαθήτρια

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι παρενόχλησε και αποπειράθηκε να επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του16χρονη μαθήτρια στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε απόπειρα και απειλή. Όπως γνωστοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. ο ίδιος είχε καταγγελθεί στις αρχές Μαΐου άλλες δύο φορές για σεξουαλική παρενόχληση, με καταγγέλλουσες δύο 20χρονες στην περιοχή των Πεύκων.

Η σύλληψή του έγινε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και μόλις λίγες ώρες μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της 16χρονης στην αστυνομία, όταν η κόρη του τον πληροφόρησε για όσα είχαν προηγηθεί.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο πατέρας της μαθήτριας κοινοποίησε στο facebook φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα καταστήματος όπου απεικονίζεται ο άνδρας πριν προχωρήσει στην καταγγελλόμενη από τη 16χρονη μαθήτρια απόπειρα αρπαγής της.

«Δεν γνωρίζω τι άνθρωπος είναι. Τον αναγνώρισε το παιδί και συνελήφθη. Η μικρή δεν τον είχε ξαναδεί. Πρώτη φορά χθες το πρωί που έγινε το περιστατικό» ανέφερε ο πατέρας της 16χρονης, μιλώντας στο Mega.

«Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι, Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» είπε ο πατέρας. Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έλεγε ο συλληφθείς στην κόρη του. «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL