Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.4°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C19.9°C
4 BF 45%
Γλυκά Νερά / Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 20χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 20χρονης

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Από ασφυκτικό θάνατο πέθανε η 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά. Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει το βίαιο θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες o θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και την οποία διενήργησε ιατροδικαστής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο δράστης φέρεται να έκλεισε την αναπνοή της κοπέλας, με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του. Μάλιστα ο στυγνός δολοφόνος φέρεται να έφραξε και την μύτη της. Έτσι η 20χρονη έμεινε χωρίς ανάσα, με αποτέλεσμα να επέλθει ασφυκτικός θάνατος.

Η αγριότητα των δραστών και η απόφασή τους να σκοτώσουν με βασανιστικό τρόπο την 20χρονη μητέρα αποτυπώνεται και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο σύζυγός της ο οποίος επεσήμανε ότι οι δράστες συνέχισαν αν και τους παρακαλούσαν και τους είπαν αμέσως σε ποιο σημείο του σπιτιού θα βρουν τα χρήματα που είχε η οικογένεια.

Σημειώνεται ότι για δεύτερο 24ωρο διεθνή πρακτορεία, τηλεοπτικά δίκτυα και μεγάλα ξένα site και εφημερίδες φιλοξενούν ρεπορτάζ για την άγρια δολοφονία της 20χρονης κατά τη διάρκεια εισβολής ληστών στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

 

Χρ. Σπίρτζης: Υπερστελέχωση των σωμάτων καταστολής, υποστελέχωση των υπηρεσιών που διώκουν το έγκλημα

«Η αστυνομία είναι ξεχαρβαλωμένη. Να την αφήσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το έγκλημα μακριά από τους δογματισμούς του νόμου και της τάξης» επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη., 

Ο Χρήστος Σπίρτζης επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ότι η κυβέρνηση υπερστελεχώνει τα σώματα καταστολής αφαιρώντας δυνάμεις από τις υπηρεσίες που διώκουν το έγκλημα.

«Δεν έχει περάσει τριήμερο ή εβδομάδα που να μην υπάρχουν στις πλατείες και τους δρόμους όλης της χώρας ριπές από στρατιωτικά όπλα, δολοφονίες, εγκληματικότητα», σημείωσε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.


 

https://youtu.be/SqA0PXr4q7c

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL