Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Γλυκά Νερά / Το γύρο του κόσμου κάνει η άγρια δολοφονία της 20χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Το γύρο του κόσμου κάνει η άγρια δολοφονία της 20χρονης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Το ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα με την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από μεγάλα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για δεύτερο 24ωρο διεθνή πρακτορεία, τηλεοπτικά δίκτυα και μεγάλα ξένα site και εφημερίδες φιλοξενούν ρεπορτάζ για την άγρια δολοφονία της 20χρονης κατά τη διάρκεια εισβολής ληστών στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Στις  βρετανικές εφημερίδες και site το ρεπορτάζ είναι στις πρώτες σελίδες αλλά κυρίως λόγω των ιδιαίτερα άγριων χαρακτηριστικών του εγκλήματος και λόγω της καταγωγής της Καρολάιν, της 20χρονης μητέρας.

Τα δημοσιεύματα φιλοξενούν φωτογραφίες του ζευγαριού και λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η 20χρονη έχασε τη ζωή της με ασφυκτικό τρόπο κατά την εισβολή των ληστών που είχαν στρέψει ακόμα και όπλο στον κρόταφο του μωρού όπως κατέθεσε συγκλονισμένος στους αστυνομικός ο τραγικός σύζυγος και πατέρας.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Νεαρή Βρετανίδα δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στο κοριτσάκι της» είναι ο τίτλος της The Telegraph. «Βασάνισαν την 20χρονη μητέρα μέχρι θανάτου μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της σε μια απίστευτης βαρβαρότητας ληστεία στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της Daily Mirror.

DAILY MIRROR GLYKA NERA

Το πρακτορείο Reuters έχει τίτλο στο ρεπορτάζ που μετέδωσε σε όλο τον κόσμο «Η δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο μωρό της σοκάρει την Ελλάδα».

REUTERS GLYKA NERA

«Μητέρα δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της στην Ελλάδα από διαρρήκτες που έδεσαν σύζυγο, σκότωσαν σκύλο» είναι ο τίτλος της New York Post.

NEW YORK POST GLYKA NERA

Τον ίδιο τίτλο έχει και το ρεπορτάζ του Fox News που παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

FOX NEWS GLYKA NERA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL