Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Γλυκά Νερά / «Σπάνια τόση βαρβαρότητα» λέει η ΕΛΑΣ για το αποτρόπαιο έγκλημα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / «Σπάνια τόση βαρβαρότητα» λέει η ΕΛΑΣ για το αποτρόπαιο έγκλημα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφερόμενος στην άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Έκανε επίσης λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή, παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας», αναφέρει ο Θεόδωρος Χρονόπουλος σε σχετικό βίντεο.

https://youtu.be/bZBs3O4lkIE

Επισημαίνει επίσης ότι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ υπήρξε άμεση και ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Τέλος, εξέφρασε ειλικρινή συλλυπητήριά τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, είναι τρεις οι δράστες που βρίσκονται πίσω από το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ τρία άτομα μπήκαν από παράθυρο υπογείου της τριώροφης κατοικίας και έδεσαν τον άνδρα, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, σε μία καρέκλα, σε διαφορετικό χώρο από αυτόν στον οποίο ήταν η σύζυγός του.

Η 20χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα βασανισμού για να αποκαλύψει εάν μέσα στο σπίτι και που συγκεκριμένα υπήρχαν χρήματα. Βρέθηκε μπρούμυτα στη σοφίτα. Ήταν γεννηθείσα το 2001, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είχε βρετανικό διαβατήριο.

Ο άνδρας κατάφερε και τηλεφώνησε στις έξι το πρωί στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Στο σπίτι βρέθηκε και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Παίδων». Οι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο για να μην κάνει θόρυβο και στη συνέχεια τον κρέμασαν. Οι ληστές αποχώρησαν αφότου έκλεψαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL