Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Νέα Σμύρνη / Στο κρατητήριο θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Στο κρατητήριο θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος

EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στο κρατητήριο θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, μετά την καταγγελία 25χρονης, ότι το βράδυ της Τετάρτης την ακολούθησε από την στάση του τραμ μέχρι το σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου», φέρεται ότι δήλωσε ο 22χρονος ζητώντας από το δικαστήριο να μην διατάξει την κράτησή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα, δίχως ωστόσο να εισακουστεί.

Ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για «πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media» εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν αρνητικά.

«Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο facebook» πρόσθεσε ο ίδιος κάνοντας λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί του οποίου οι γονείς είναι συντετριμμένοι

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του 22χρονου δηλώνοντας ότι: «Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι.

Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής. Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, μετά την ανάρτηση της 25χρονης, άλλες τέσσερις κοπέλες έχουν αναγνωρίσει τον 22χρονο ως πρωταγωνιστή σε ανάλογα περιστατικά παρενόχλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL