Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.4°C19.8°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.5°C15.5°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C18.7°C
4 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης / «Επιχείρηση παγκάκι» στις πλατείες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης / «Επιχείρηση παγκάκι» στις πλατείες

ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Τα αυτοσχέδια πάρτι που γίνονται πλέον στις πλατείες των περισσότερων δήμων έχει αρχίσει να προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση με την Αριστοτελία Πελώνη να διευκρινίζει ότι το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί με παρεμβάσεις όπως έγινε στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ να σχεδιάσει την «επιχείρηση: κωδικός παγκάκι», πράγμα που σημαίνει ότι η αστυνομική ομάδα ΟΔΟΣ αναμένεται να κινητοποιηθεί προκειμένου κατά τις βραδινές ώρες να μην συνωστίζονται πολίτες σε αυτοσχέδια πάρτι.

Ενώ αρχικά η αστυνομία διέρρεε σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ πως στις πλατείες Βαρνάβα και Αγίου Γεωργίου συρρέουν αντιεξουσιαστές και γι’ αυτό δεν παρεμβαίνει, τα βίντεο που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από πολλές περιοχές της Αττικής όπως από Ψυρρή, Περιστέρι, Κουκάκι, Πετράλωνα, Γλυφάδα, έκανε τους αστυνομικούς να σταματήσουν τις διαρροές αυτού του τύπου αφού το αφήγημά τους δεν μπορούσε να σταθεί.

Έτσι τώρα η νέα εκδοχή μιλά για «μείγμα» συγκεντρωμένων και για προβληματισμό της αστυνομίας ως προς την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων πάρτι με στόχο να μην υπάρξουν επεισόδια και μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL