Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Πέτρος Λαγούτης / Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ – Τεράστιο το έργο του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέτρος Λαγούτης / Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ – Τεράστιο το έργο του

Ο Πέτρος Λαγούτης
(SCREENSHOT)

«Το τεράστιο έργο που κάνουν οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ» υπογράμμισε ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 αναφορικά με την εξάρτησή του στον τζόγο και τους 26 μήνες που έχει «ξαναγεννηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ξαναγεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018, ημέρα «που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια», και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που εργάζονται στο ΚΕΘΕΑ, του οποίου η κυβέρνηση υποβαθμίζει τη λειτουργία.

«Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες» δήλωσε ο Π. Λαγούτης.

«Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα», σημείωσε ο ίδιος αναφερόμενος στην απεξάρτησή του από τον τζόγο.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω σχεδίου νόμου στοχεύει στην απορρύθμιση του ΚΕΘΕΑ συρρικνώνοντας τα προγράμματα και αλλάζοντας τη φιλοσοφία της θεραπευτικής κοινότητας. Ήδη έχει δεχτεί την κατακραυγή πλήθος κόσμου για την επιλογή να καταργήσει και τη λογική του αυτοδιοικούμενου μοντέλου του ΚΕΘΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL