Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Lockdown Θεσσαλονίκη / Βγήκαν στο δρόμο οργισμένοι με το εμπόρευμα στα χέρια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Lockdown Θεσσαλονίκη / Βγήκαν στο δρόμο οργισμένοι με το εμπόρευμα στα χέρια

Θεσσαλονίκη εμποροι
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/eurokinissi

Απογοήτευση και έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης το μπρος πίσω της κυβέρνησης και τελικά η απόφαση για το αιφνιδιαστικό λουκέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιοκτήτες καταστημάτων από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν διαμαρτυρία στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της περιοχής στην οδό Γρ. Λαμπράκη.

Οι έμποροι βγήκαν στο δρόμο κρατώντας πλακατ, άνοιξαν τα καταστήματά τους άναψαν τα φώτα σε μία συμβολική κίνηση ζητώντας να ανοίξουν τα καταστήματά τους.

Πικραμένοι από την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης κρέμασαν πανό, κράτησαν πλακάτ, ζητώντας την εδώ και τώρα άρση της απόφασης για μη άνοιγμα της αγοράς στη Θεσσαλονίκη.

θεσσαλονικη εμποροι
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI

«Τέλος στο θάνατο των μικρών καταστημάτων», «δεν αντέχουμε άλλο τα συσσωρευμένα έξοδα», «απαιτούμε άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων μας. Το λιανεμπόριο δεν αυξάνει τα κρούσματα. Θέλουμε τις δουλειές μας πίσω και όχι επιδόματα. Ανοίξτε μας», είναι μερικά από τα μηνύματα των πλακατ.

Ιδιοκτήτρια καταστήματος εσωρούχων εκφράζει το παράπονό της, «25 χρόνια μαγαζί, με click away», επισημαίνοντας τη δυσκολία να πουλήσει το εμπόρευμά της με τη μέθοδο αυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=jxEKvjuy8NU

 Η Ρίτσα Κουγιώνη, εκπρόσωπος των εμπόρων της Τούμπας  μιλώντας στο voria.gr επισήμανε ότι η κατάσταση τους είναι απελπιστική με την οικονομική ζημιά να είναι ανυπολόγιστη, κάθε ημέρα που οι επιχειρήσεις τους μένουν κλειστές.

«Δεν θέλουμε μέτρα και επιδόματα, θέλουμε να δουλέψουμε και θα αγωνιστούμε για αυτό», ανάφερε.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL