Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Αστυνομικός απειλεί αριστερούς / «Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αστυνομικός απειλεί αριστερούς / «Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε»

ΜΑΤ
(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Ένα περιστατικό ακραίας συμπεριφοράς αστυνομικού στα social media που ζητά εκδίκηση και απειλεί Aριστερούς καταγγέλλει η Πρωτοβουλία «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

Σύμφωνα με την καταγγελία ο συγκεκριμένος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από την Αχαϊα, που υπηρετεί στην Αττική μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απειλεί τους αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες.

«Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε θα πεθάνετε ένας ένας» γράφει χαρακτηριστικά o αστυνομικός, βρίζοντας χυδαία και ζητώντας να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες.

Έπειτα από σωρεία καταγγελιών, ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook, τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν «κι έτσι ο κ. Κυρανάκης θα μπορούσε αντίστοιχα να πει δημόσια τα στοιχεία του, καθώς πρόκειται για κρατικό υπάλληλο», σχολιάζει με νόημα η Πρωτοβουλία «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

«Το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ., της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ...αν φυσικά ενδιαφερθούν για άλλο ένα "μεμονωμένο περιστατικό".

Σε αντίθεση με το αίτημα του εν λόγω κρατικού υπαλλήλου της "δημόσιας τάξης" και της "προστασίας του πολίτη", σε αντίθεση με τις αστειότητες περί "επανεκπαίδευσης" των αστυνομικών που διαρρέουν τα επικοινωνιακά επιτελεία της κυβέρνησης, εμείς θεωρούμε ότι μετά τα συνεχή περιστατικά βιαιοπραγίας, τραυματισμών, κατάχρησης εξουσίας, εξύβρισης και προσβολής πολιτών από τα εν λόγω σώματα, έχει ωριμάσει πλέον το αίτημα για αφοπλισμό και διάλυση των ομάδων ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ» καταλήγει η Πρωτοβουλία «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη».

αστυνομικός καταγγελία
facebook.com
https://www.facebook.com/Covid19Solidarity/posts/261880622107367

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL