Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.6°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C25.4°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C24.4°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
17.2°C20.4°C
5 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C23.0°C
2 BF 43%
Μίνα Γκάγκα / Όταν είπε ότι δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα από τη συγκέντρωση στη δίκη της Χρυσής Αυγής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μίνα Γκάγκα / Όταν είπε ότι δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα από τη συγκέντρωση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)

Σε εξαιρετικά δεινή θέση είναι το Μαξίμου που έφτασε στο κατώτερο επίπεδο προπαγάνδας υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ σπέρνει τον κορωνοϊό».
Μάλιστα η κυβέρνηση - που έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας – αν και το αφήγημά της έχει κονιορτοποιηθεί από τους ειδικούς επιστήμονες.

Από τους πρώτους επιστήμονες που διέλυσε την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ήταν η Μίνα Γκάγκα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, διευθύντρια 7ης πνευμονολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Σωτηρία και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11 Ιανουαρίου 2021 είχε επισημάνει ότι όταν κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής είχαν συγκεντρωθεί πολλές χιλιάδες κόσμου οι επιστήμονες είχαν κατατρομάξει. Όμως, τα κρούσματα δεν αυξήθηκαν εξαιτίας της συγκέντρωσης χιλιάδων ανθρώπων καθώς ήταν σε εξωτερικό χώρο και φορούσαν μάσκες.

Δείτε τη σχετική αναφορά της από το 02:50 και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι και η καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού με δηλώσεις της την Τετάρτη επεσήμανε ότι μια ώρα σε διαδήλωση είναι λιγότερο επικίνδυνο από μια ώρα στο λεωφορείο.

«Μια διαδήλωση που κρατάει μια ώρα με αποστάσεις, δεν είναι το ίδιο επικίνδυνο με μια ώρα στο λεωφορείο στο οποίο δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας – τουλάχιστον στο επίπεδο του αερισμού και των αποστάσεων» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL