Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
25.7°C29.1°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.4°C27.1°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
28 °C
25.5°C32.6°C
2 BF 47%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.8°C28.2°C
4 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.9°C26.9°C
3 BF 47%
Συγκρότημα Μαρινάκη / Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος έστειλε εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συγκρότημα Μαρινάκη / Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος έστειλε εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα

Ακρίτα
EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Με εξώδικο απαντά στην Έλενα Ακρίτα ο δημοσιογράφος και διευθυντής των ψηφιακών μέσων του in.gr, Λευτέρης Χαραμπόπουλος.

Είχε προηγηθεί η ίδια κίνηση από τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία είχε προαναγγείλει αγωγή και μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και του διαδικτυακού μέσου στο οποίο προΐσταται.

Αφορμή για την κόντρα μεταξύ των δύο δημοσιογράφων αποτέλεσε η δήλωση του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου που φιλοξένησε το in.gr και που όπως υποστήριξε ο ίδιος, η Έλενα Ακρίτα του «έκοψε» την καριέρα.

Στη συνέχεια, η Έλ. Ακρίτα απάντησε ότι ο «παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

Ακόμη, η κα Ακρίτα πρόσθεσε ότι θα καταθέσει αγωγή και εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας in.gr τονίζοντας: «Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς μανάρι μου. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες. Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158468744104177

Στη συνέχεια, στο εξώδικο που απέστειλε η γνωστή δημοσιογράφος, ο Λ. Χαραλαμπόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «επειδή θεωρώ ότι το θέμα αυτό δεν είναι απλώς άλλη μια αντιπαράθεση γύρω από ένα δημοσίευμα, αλλά κάτι που αφορά την ουσία της ελευθερίας του λόγου και το εάν και σε ποιο βαθμό οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να λειτουργούν υπό την απειλή και τον εκβιασμό ότι εάν το κάνουν θα βρεθούν στο στόχαστρο δημόσιων προσώπων που αξιοποιούν τη μεγάλη απήχησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εξαπολύουν απειλές και συκοφαντίες, αποφάσισα να στείλω στην Έλενα Ακρίτα την παρακάτω εξώδικη πρόσκληση, δήλωση, διαμαρτυρία ζητώντας να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση».

Αναλυτικά τα εξώδικα των δύο δημοσιογράφων:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL